Gingen u voor

Diverse klanten afkomstig uit de regio Rotterdam heb ik kunnen helpen met de piano. Hopelijk kan ik u binnenkort ook verwelkomen als klant.

Pianostemmer Rotterdam

Ik, Hans van de Roer van Pianotechniek J. van de Roer uit Made, kan u van dienst zijn met het stemmen van uw piano in de Rotterdam en omstreken. Inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring en die kennis breng ik graag in de praktijk

Uw piano klinkt straks na het stemmen weer helemaal perfect. Dat komt het plezier bij het spelen helemaal ten goede. Verder kan ik u ook helpen met piano onderhoud. Na loop van tijd wordt de kans op mankementen groter, een onderhoudsbeurt voorkomt deze situatie.

Naast dat ik actief ben als pianostemmer kan ik u ook voorzien van adviezen op diverse gebieden, denk bijvoorbeeld aan geluids- of klimaatbeheersing. Persoonlijk contact staat namelijk helemaal centraal in mijn werkwijze.

Actief in regio Rotterdam in de volgende plaatsen:
Maassluis, Maasland, Vlaardingen, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Barendrecht, Rhoon, Poortugaal, Hoogvliet, Ridderkerk en Albrandswaard.

U kunt contact met mij opnemen bij interesse of natuurlijk voor vragen via het contactformulier, per mail op het volgende mailadres info@pianotechniek-jvanderoer.nl of telefonisch via het nummer 0162 686 483.