Als vanouds

Voor diverse klanten uit de regio Oosterhout heb ik de piano weer als vanouds laten klinken.

Pianostemmer Oosterhout

U komt uit de regio Oosterhout en u bent op zoek naar een goede en ervaren Pianostemmer? Ik, Hans van de Roer uit Made, help u graag met alles rondom het stemmen en het onderhoud van uw piano. 

Het is uiteraard belangrijk dat muziek op de mooiste manier uit uw piano komt. Na loop van tijd komt het nu eenmaal voor dat een piano vals gaat klinken. Met behulp van een pianostemmer kunt u dit probleem op een professionele manier verhelpen.

Inmiddels ben ik al vele jaren actief in dit vak. Ik weet precies hoe u weer de juiste klanken uit de piano krijgt. In die tijd heb ik inmiddels ook al heel veel mensen in de regio Oosterhout geholpen als pianostemmer.

Actief in de regio Oosterhout in de volgende plaatsen

Oosterhout, Drimmelen, Made, Lage Zwaluwe, Hooge Zwaluwe, Den Hout, Wagenberg, Dongen, Oosteind, Terheijden, Dorst, Breda, Teteringen, Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Raamsdonk, Prinsenbeek, Gilze en Rijen.

Indien u interesse heeft of een vraag wilt stellen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met mij op via het contactformulier, per mail op info@pianotechniek-jvanderoer.nl of telefonisch via het nummer 0162 686 483.