Over mijn klanten

Een grote variatie aan instrumenten die aan me zijn toevertrouwd:

piano’s en vleugels van particulieren, podia en zangkoren

ook in kerken, pianozaken, geluidsstudio’s

maar ook clavecimbels, fortepiano’s en zelfs Rhodes piano’s

Never a dull moment!

Klantervaringen

Voeg jouw ervaring toe

grote blij, Raamsdonksveer

Fijn dat je ons weer hebt benaderd om onze piano weer eens te stemmen! Gelukkig dacht je nog aan ons, want het is een tijd geleden dat we aandacht aan de piano hebben besteed. Gelukkig zie je nog kansen om er -voor ons- een fijn instrument van te maken. Erg leuk dat je er weer was. Het is voor mij weer aantrekkelijk om erop te spelen…!

- Raamsdonksveer
Giessen-Rijswijk: de juiste toetsen

Nogmaals geweldig bedankt voor je spontane medewerking en ‘reddende actie’ zaterdag jl. Wij hebben zondagmorgen genoten van een gepassioneerd koor en een al even gedreven pianist die de juiste toetsen wist te raken. Zeker dank zij kennis en kunde hadden wij een in alle opzichten ‘zuivere’ beleving van dit concert. Heel fijn dat je ons op het laatste moment zo goed hebt geholpen.

- Giessen-Rijswijk
Pianostemmer Oosterhout

Al vele jaren komt de heer van de Roer bij ons de piano stemmen. Onze ervaringen zijn uitstekend. Op een zeer kundige wijze wordt de piano bij elke stembeurt weer volledig onder handen genomen. Het blijft niet alleen bij stemmen maar heel het binnenwerk wordt gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Ons pedaal was kapot. Het pedaal mechaniek is helemaal uit elkaar gehaald. Er was iets afgebroken. Dit heeft de heer van der Roer mee naar huis genomen en met behulp van schroefjes weer in orde gemaakt. . Nadat een 2e verbinding afbrak, is weer het mechaniek er uit gehaald en heb ik zelf de verbinding laten lassen waarna het geheel weer vakkundig in elkaar is gezet.
We vertrouwen onze piano graag nog vele jaren toe aan deze vriendelijke, vakkundige pianostemmer.

- René Dentro, Oosterhout, Noord-Brabant

Heer van de Roer stemt al 25 jaar onze piano tot volle tevredenheid van de gezinsleden die van jongsaf gebruik maken van de zwart glanzende Samick. Heer van de Roer geeft zelf het 2 jaarlijkse seintje om weer langs te komen.  Voor ons gebruik volstaat deze periode. Ik raad deze pianostemmer van harte aan.

- Rotterdam, 8 december 2014
in Made weer gestemd

Al jarenlang wordt mijn piano gestemd door de heer J. van de Roer en ik ben erg tevreden over de service en het resultaat. Een echte vakman!

- Marjolijn, Made
Pianostemmen Breda

Sinds 2002 komt meneer Van de Roer regelmatig mijn Yamaha piano stemmen, altijd zeer vakkundig en geduldig. Vandaag is hij ook langs geweest, ben weer erg tevreden met het resultaat en de vriendelijke service. Fijn om erop te kunnen vertrouwen dat de piano bij hem in goede handen is!

- Mevr. Smolders te Breda
Pianostemmen Hoffmann vleugel Rotterdam

Een kleine 15 jaar komt Hans van de Roer bij ons thuis om mijn vleugel en piano te stemmen.

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop hij mijn “tweede liefdes” stemt. Een vakman, waar ik nog vele jaren gebruik van hoop te maken.

 

- Dhr A van P. te Rotterdam
Alexandrijn: Gaveau van ons elk jaar door Hans gestemd heel mooi

“Onze Gaveau piano wordt jaarlijks gestemd door Hans.
Hij is vriendelijk en levert prima resultaat.
Ik kan altijd erg genieten als hij op het eind nog even een mooi stukje speelt.”
(oktober 2018)
Alexandra uit Breda

- Alexandra uit Breda
mijn piano in ‘s-Hertogenbosch

Top! Heb op pianos gespeeld van andere stemmers, maar de piano klinkt na een stembeurt hier toch op zijn allerbeste! Zeker aan te raden.

- Jelle te DenBosch
Rösler piano Krimpen aan de Lek

Meneer van de Roer stapt net de deur uit en de piano klinkt weer fantastisch. De eerste keer dat ik mijn piano laat stemmen. Meneer is niet alleen een vakman, maar meneer kon mij ook veel vertellen over Piano’s in het algemeen maar ook over mijn Piano waarvan ik de voorgeschiedenis nog niet kende. Ook verraste de heer mij af en toe met een leuk pianospel. Ook heeft meneer van de Roer wat mankementjes opgelost waardoor mijn piano weer zo goed als nieuw klinkt.

Zeer bedankt en tot volgend jaar!

Met vriendelijke groet,
Reinier van den Berg
Krimpen aan de Lek

- R van den Berg Krimpen
Yamaha MP300

Sinds 1987 komt dhr. van de Roer bij mij 1x per jaar de piano stemmen. Wat bijzonder prettig is, dat hij zich zelf meldt als hij denkt dat er een stembeurt nodig is. Hierdoor blijft mijn kostbare piano altijd goed op stemming en behoudt hij zijn waarde. Ik beveel mijn pianostemmer van harte aan, daar hij naast zijn vakmanschap ook een aimabele persoon is, die zijn werkzaamheden vakkundig en vlot uitvoert.

- Ton van der Biezen, ’s-Hertogenbosch
pianostemmen te Dongen

Dank! Je hebt mijn piano goed gestemd! Dat was lang geleden… En de prijs viel erg mee.

- Fam. Wilmans te Dongen
pianostemmer Rotterdam

Al 15 jaar stemt de heer van de Roer onze Samick piano. In de eerste jaren heeft hij geduldig kinderziektes opgelost en het lijkt of de piano steeds beter gaat klinken. Na iedere stemming kunnen we weer een aantal maanden mooi spelen. Handig is dat hij zelf contact opneemt voor de volgende stembeurt, die dikwijls valt rond de tijd dat we zelf gaan horen dat hij niet helemaal zuiver meer is, dus niet te vroeg, en niet te laat. Ook voor onderhoud zijn we bij hem aan het juiste adres.

 

- Fam. Groenenboom, Rotterdam
Waalwijk

Al jarenlang stemt de heer van de Roer onze piano, zo ook weer afgelopen week. Het is elke keer weer wonderlijk om te ervaren hoe perfect de piano dan weer klinkt, als nieuw. Daarbij is het een hele aardige, rustige, kundige man. Ik hoop nog vaak van zijn diensten gebruik te kunnen maken.

- Mevr. C. van Geene te Waalwijk
Samick 131

DE piano is weer goed gestemd! En wij nu ook, want hij klinkt weer prima!

- Peter uit Rosmalen
het eindresultaat!

Zeer tevreden over de service en het eindresultaat! De heer Van de Roer belt elk half jaar zelf en daardoor hoef ik niet bij te houden of na te denken over wanneer de piano nou weer gestemd moet worden. Wanneer het weer gebeurd is, hoor ik altijd weer het verschil en was het dus echt wel nodig. Is deskundig en betrouwbaar. Top!

- IvB te Raamsdonksveer
Ohne Musik wäre das Leben ein Irrtum

Hans van de Roer stemt al jaren onze Yamaha U3. Hij is secuur, rustig, ervaren, prettig gezelschap, een vakman! Schappelijk tarief, wij blijven graag gebruik maken van zijn diensten.

- Corné van B, Woudrichem
een prachtige piano uit 1914!

Vakkundig en met liefde voor het instrument is mijn piano weer gestemd. Fijn!

- Petra, Den Bosch
Pianostemmen Hooge Zwaluwe

Onze piano klinkt altijd weer als nieuw na een bezoekje van Hans van de Roer.
Met daarnaast de interessante uitwisseling van enkele pianotechnische wetenswaardigheden.

- E.t. te Hooge Zwaluwe
De pianostemmer is weer geweest

het pianostemmen is weer geregeld: prima service!

Raamsdonksveer is weer een goed klinkende piano rijker.

- Mevrouw van Schagen te Raamsdonksveer
Oosteind, Oosterhout

Sinds 2001 stemt Hans van der Roer onze Yamaha U1

waardoor hij blijft klinken als een klok.

Prima en vakundige service.

- Familie H. te Oosteind
Maandag 24 november 2014

Vandaag heeft onze Ibach piano op leeftijd weer haar jaarlijkse onderhoudsbeurt gehad. Ze klinkt weer als nieuw!

- Marloes Delhij, Terheyden
piano Dongen weer op orde

J.van de Roer komt nu al ruim twee jaar onze piano stemmen en wij zijn erg blij en tevreden met hem. Nu zijn wij er deze week ook achter gekomen dat hij niet alleen stemt, maar ook reparaties aan de piano zelf uit kan voeren. De klep viel vaak met een harde klap open en dit heeft hij heel handig met een houtje en een ijzerzaagje helemaal in orde gemaakt! Super fijn dat hij nu weer helemaal in orde is!

- afz. Fam. Vlasman uit Dongen